Wij fokken met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en houden bij het maken van combinaties met een heel aantal factoren rekening. Wat echter ten alle tijden voor ons voorop staat is de gezondheid van onze kittens. Omdat we vinden dat we het verplicht zijn aan onze kittens, willen we enkel nieuwe baasjes voor hen die ze met net zoveel liefde en zorg omringen als wij dat aan het begin van hun leven doen. 

Onze kittens worden boven geboren en blijven daar de eerste 4 tot 5 weken van hun leven, samen met de moederpoes. Hier hebben ze alle rust en kunnen ze veilig groeien. Uiteraard worden ze dagelijks gewogen en wordt er vanaf de eerste minuut volop met ze geknuffeld. Vanaf het moment dat ze zelfstandig op de kattenbak kunnen en niet meer geheel afhankelijk zijn van moedermelk, verhuizen onze kittens naar de kittenren beneden. Hier kunnen ze op een veilige manier kennis maken met de andere katten, onze honden en alle geluiden die een gezin met zich meebrengt. Wij hechten veel belang aan een goede socialisatie en hier gaat dan ook heel veel tijd inzitten. 

Vanaf het moment dat onze kittens beneden zijn, mogen ze knuffelbezoek ontvangen. Wel vragen we u om niet meer dan één cattery per dag te bezoeken in verband met het risico op het overbrengen van virussen en bacteriën. Tijdens een bezoek zullen wij ook alle vragen beantwoorden en u van informatie voorzien. Uiteraard zijn ook alle (originele) testresultaten van de ouderdieren beschikbaar en ter inzage.  

Als onze kittens uitvliegen zijn ze tenminste 13 weken oud. Ze zijn dan volledig ingeent, gechipt, volledig ontwormd en vrij van kriebelbeestjes. Uiteraard krijgen ze een mooie stamboom en een Europees dierenpaspoort mee. Kittens die naar het buitenland gaan voldoen uiteraard aan de voor dat land geldende eisen. In de meeste gevallen betreft dit een werkzame rabiësenting. Aangezien deze enting 3 weken nodig heeft om bescherming te bieden, blijven kittens die naar het buitenland gaan tot een leeftijd van minimaal 15 weken bij ons. De rabiësenting kan namelijk pas op z'n vroegst op een leeftijd van 12 weken gegeven worden. Onze kittens worden verkocht met een koopcontract en zijn gecastreerd als ze uitvliegen. 

Voor wij besluiten een kitten aan iemand toe te wijzen, hebben we graag persoonlijk contact. Zo kunnen we bepalen welk kitten het beste past en of er een klik is. Uiteraard bent u als u besluit een kitten van ons te adopteren altijd welkom om te knuffelen. We vragen dan wel of u van tevoren een afspraak wilt maken zodat we alle tijd kunnen nemen.