Wij zijn Rob van Meerendonk en Agnes Haver. Met onze zoon Max en dochter Loekie wonen wij in het mooie Hoogeloon, gelegen onder Eindhoven.

De liefde voor dieren is ons beiden met de paplepel ingegoten. Rob is opgegroeid met honden, Agnes met honden en later ook katten. Lang hebben we katten uit het asiel gehaald als huisgenoot. Op een gegeven moment hadden we een katertje en dat bleek een halflanghaar te zijn. We noemden hem Muts omdat hij zo ontzettend onhandig was, eigenlijk in alles.

Omdat we het karakter van Muts geweldig vonden en onze toenmalige dierenarts dacht dat het best wel een kruising met een Ragdoll kon zijn, zijn we informatie gaan verzamelen over het ras. Al heel snel bleek dat hij inderdaad heel veel rastypische kenmerken van de Ragdoll bezat. Vanaf dat moment was het duidelijk: we willen een Ragdoll!

We werden verliefd op een seal bicolor meisje. Er waren nog 2 kittens over, het andere kitten was een seal mitted meisje wat ons ook heel erg aansprak. Wat een moeilijke keuze. Onmogelijk te maken dus besloten we ze beiden te adopteren. Dat dit het begin was van een verslavende hobby konden we toen nog niet bevroeden.

Het is niet bij 2 gebleven. Muts is helaas niet meer bij ons. We missen hem nog steeds maar we zijn hem dankbaar voor de kennismaking met de Ragdoll.

Vanuit de liefde voor het ras is onze kleinschalige hobbyfokkerij ontstaan. Iedere dag is een feestje met onze Ragdolls.